torsdag 13 december 2012

Förtal mot Kristna Liberaler i dagens Sydöstran





Ett svar är på väg Björn. Men från början tycker jag inte att detta skulle blivit tryckt. Vi kan inte googla på lite vad som och citera ihop med en person och helt enkelt få det publicerat. Det är för mig inte långt från förtal! Jag håller gärna debatt men på ett seriöst plan.


I dagens Sydöstran hittar jag detta påhopp. Riktigt förvånad över att Sydöstran tar in detta. Ansvarig utgivare Gunnar Svensson svarar "Vi har högt i tak"...

 http://www.bltsydostran.se/opinion/insandare_sydostran/kristna-liberaler%283564497%29.gm

Kristna liberaler?
Foto: OK?ND
En insändare med rubriken "Religion är inte farligt", Sydöstran den 5 december den 7 december, undertecknar Anna Ekström, Ordförande Kristna liberaler Folkpartiet.?
Då jag googlar "kristna liberaler" får jag reda på att de även är socialister, socialliberaler. De ska också ha en sekulär stat, men inte ett sekulärt samhälle. Notera "ska ha"!
 
Jag kan upplysa Anna Ekström om att Sverige var ett tämligen sekulärt samhälle innan vi började släppa in muslimer. Innan hellöronen upphöjdes till Kristna liberaler.

Googlande på Kristna liberaler gjorde också gällande att religion inte alls är ofarligt. Kombinationen Kristna liberaler och muslimer visade sig rent av kriminell: "7 kristna gruppvåldtog svensk flicka?. Kristna liberaler står åtalade för ännu en gruppvåldtäkt mot barn i Södertälje. Gruppvåldtäktsmännen uppges vara liberaler som flytt undan de stränga muslimska levnadsreglerna i Irak och lever i Sverige på bidrag."
 
Man gör klokt i att ta det man hittar på nätet för vad det är. Såsom i kyrkor, moskéer och synagogor. Mänskligheten borde ha lärt sig att skilja historia från historier.
Själv fascineras jag av kyrkor och andra historiska byggnader. Historiska landmärken. Historierna lämnar jag där hädan.

Björn Svensson
obunden liberal.
Karlskrona

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar