måndag 10 maj 2010

Aldrig Assimilation

Imorn är det debatt på Väggaskolan igen! Har packat ner min burka/nikab för att slå ett slag för att alla inte måste se likadana ut. Assimilation är aldrig rätt när det handlar om människor i ett mångkulturellt samhälle.
Att göra ett mångkulturellt samhälle till ett samhälle där endast en kultur råder, den Svenska är helt knasigt. Att vi som politiker ska styra kulturen, människors intressen är helt fel. Vi ska inte "ha fingrarna i syltburken". Vill folk ägna sig åt att måla persisk kultur eller svenska landskap? Ja, det spelar ingen roll för mig. I SD:s Sverige kommer det bli omöjligt att få stöd för att måla persisk konst... de kommer inte få stöd eftersom det endast skall gå till svensk kultur... alla andra måste assimilera sig (= uppgå helt i).

Jag tror inte på Assimilation. Det är vänsterpolitik! Att inte se på hur samhället ser ut idag utan utgå ifrån en egenmålad utopi.

Vänsterpartiet utgår ifrån utopin att människor "är goda och gärna delar med sig av varandra. Skulle alla få lika mkt skulle det bli jättebra..."

Sverigedemokraterna har sin utopi "människor särskilt svenskar är goda och har rätt att leva i sitt land utan inblandning av andra kulturer. Människor från onda kulturer, skickar vi tillbaka."

Lite raljerande... men inte mkt... tyvärr....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar