onsdag 30 juni 2010

3 dagar - 23 timmar i kajaken- Allt för att Lyfta Blekinge!

Vinden har varit oss väl idag! Ibland medvind, ibland sidvind. Vi har inte haft motvind vilket är fantastiskt!

Sex timmar tog det att paddla mellan Järnavik och Ronneby havscamping.

Nu surrar huvudet av havsbruset, måste försöka ta igen några timmars sömn inför imorgon. Planen är att kampanja antingen på Hasslö eller någon annanstanns på vägen mot Torhamn där vi lägger in för att sedan spendera natten på Trummenäs.

Vill skriva mer, många intryck från dagen. Har paddlat rätt mycket till havs idag (öppet vatten). Ronneby hamnen ligger långt inne och vi fick endast uppleva den på håll. Så ock ett lastfartyg som gick utanför oss...en synvilla sa oss ibland att vi gick lika fort fram:)

Karlshamns oljekraftverks tre skorsternar kunde vi se på långt håll idag när vi såg bakom oss...tänkt att vi igår inte kunde se dem på 50 meters avstånd för dimman....har kort på det och från idag... "jäkla" dator som inte låter mig lägga upp dem...men det kommer...var så säker

Denna grundliga och stundtals långsamma resa genom Blekinges kust gör mig väldigt ödmjuk inför tanken att representera och kämpa för alla som bor här...en klyscha kanske men jag blir rörd inför uppdraget och taggad, grymt taggad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar